Automata öntözőrendszer telepítés

öntözés, kertöntözés, öntöző rendszerek, automata öntöző rendszerek, öntözőrendszerekA jól felépített automata öntözőrendszer viszonylag egyszerű kialakítású, megbízhatóan működő, kényelmet nyújtó, önállóan működni képes vízpótlás. Javítja a mikroklímát, lemossa a port a növényekről, ezzel csökkenti az allergia feltételeit.

Az automata leveszi a vállunkról a napi locsolás teendőjét – ami ha szép kertet szeretnénk napi 1-2 óra szoros kapcsolatot jelent a slag végével. Utazáskor nem kell aggódnunk, vajon növényeink, gyepünk túlélik-e távollétünket. Automata üzemmódban a vezérlő egység elindítja az esőztetést a beállított időben oda és annyi vizet juttat ki, amennyire szükség van. Indítja a szivattyút (ha van), leállítja az öntözést, ha esett az eső. A komolyabb verzió figyelembe veszi a napsütés mennyiségét, fagy, ill. nagy szél érzékelésekor el sem indítja az öntözést.

Öntözőrendszer telepítésekor törekedjünk arra, hogy öntözőnk automata legyen, ne kelljen pl. a szivattyút vagy szelepet  kézzel indítani, mert az hosszútávon nagyon kényelmetlenné válhat. Cégünk csak teljesen automata öntözőrendszerek kiépítésével foglalkozik.

öntözés, kertöntözés, öntöző rendszerek, automata öntöző rendszerek, öntözőrendszerek, Hunter öntözőrendszerek