Öntözőrendszer javítás, szerviz

öntözés, kertöntözés, öntöző rendszerek, automata öntöző rendszerek, öntözőrendszerek, öntözőrendszerek javítása, karbantartásaSajnos nagyon-nagyon sok hibásan felépített öntözőrendszerrel találkozhatunk, mely Cégünknek sok munkát ad. Ma Magyarországon elég egy egy-két napos tanfolyam félig-meddig elsajátítva az ismereteket és már épül is az első öntözőrendszer a hidrodinamikai tényezők tejes figyelembe vétele nélkül.

A másik igen gyakori hiba az árverseny miatt fellépő túl olcsó öntözőrendszer árajánlat elfogadása. Ilyenkor a „szakemberünk” olcsó, rossz minőségű anyagokkal dolgozik, garanciát nem vállal, ill. ha vállal is egy éven belül eltűnik, és mire rájövünk, hogy öntözőnk nem sok mindenre jó, már „szakemberünk” klímát szerel…(volt ilyen).

Ezért öntözőrendszerünk telepítését mindig bízzuk olyan szakemberre, aki kellő referenciákat tud felmutatni.

Az ajánlatban az anyagok részletesen ki legyenek írva, és ha még magasabb is az ajánlat fogadjuk el, mert a javítást általában már nem fogjuk olcsón megúszni – ha valaki egyáltalán elvállalja a rossz rendszer javítását. Cégünk jelenleg több mint 30 nagyjavításon van túl, úgy, hogy az öntözőrendszert szinte teljesen újra kellet építeni. Cégünk csak első osztályú, több év alatt kipróbált  anyagokkal dolgozik.

Karbantartás

Öntözőrendszerünk nem egy festmény, melyet megvesszük, feltesszük a falra és nézegetjük.

Az öntözőrendszert karban kell tartani, szűrőt kitisztítani, elemet a vezérlőben kicserélni, tél előtt vízteleníteni, a szennyező anyagoktól, vízkőtől megtisztítani, elkopott alkatrészeit kicserélni, növények által benőtt öntözőfejeket áthelyezni stb.

Ne hanyagoljuk el a rendszert, és ha már végképp nem megy, csak akkor hívunk szakembert. Öntözőrendszerünket tartsuk mindig karban, odafigyelésünket meg fogja hálálni.