Telepítsd magad

Kedves vállalkozó kedvű kert tulajdonos, mivel Ön eljutott ebbe a menüpontba, akkor bizonyosan megfogalmazódott Önben a kérdés, hogy

“és mi lenne, ha én magam telepíteném le öntözőrendszeremet?”

Ha Ön úgy gondolja, hogy hétvégén vagy pár nap alatt, barátaival, ismerőseivel – vagy akár egyedül is – le szeretné telepíteni kisebb otthoni kerti öntözőrendszerét – mi ebben is segíteni tudunk Önnek. Ha megadja nevét és e-mail címét, azonnal küldünk egy levelet, amiben le tudja majd tölteni az útmutatónkat:

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

Verification

A fenti dokumentációben lévő információk tanulmányozása után akár már el is kezdheti saját rendszerének átgondolását, annak pontos megtervezését és az Önnek szükséges anyagok összeállítását, beszerzését mi vállaljuk – ezért kérem szánjon arra is kis időt, hogy az alkatrészárak területén is körbenéz nálunk, vagy kérjük látogason el  webáruházunkba!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a sikeres kiépítéshez valami minimális kézügyesség, barkácsolásban való jártasság szükséges. Ha Ön elkészíti kertje arányos alaprajzát, keressen fel minket és mi segítünk Önnek a végleges tervek kialakításában, a rendszerhez szükséges anyagok komplett összeállításában – a fejek-, szelepek-, autómatikák összeszerelésében, beállításában.

Amennyiben e témában bármilyen kérdése merül fel, vagy az Ön által kigondolt öntözőrendszer alkatrészeihez előzetes árajánlatot szeretne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken.

Telefon: 06-70/500-8820

E-mail: kertontozo@invitel.hu

Várjuk jelentkezését: H-P 8-20 óráig